annons
Hem » Notiser » Verbergsåkeri lägger stororder på Mercedes

Verbergsåkeri lägger stororder på Mercedes

I.A. Hedin Bil AB har sålt 80 Mercedes till GDL:s dotterbolag C-R Johanssons Åkeri i Varberg. Detta är den största affären Hedin Bil och Mercedes-Benz Lastbilar gjort i Sverige någonsin enligt ett pressmeddelande.

Flera andra tunga aktörer var med i upphandlingen, men det slutgiltiga valet föll alltså på Mercedes. Delvis tack vare en referensaffär där GDL:s dotterbolag Helsingborg Transport & Logistik AB fick 15 Mercedes levererade av Hedin Bil våren 2017. Här har man kunnat mäta driftskostnaderna noga under ett år och driftkostnaderna har enligt pressmeddelandet varit fördelaktigt för speditören.

– Detta har varit en komplex affär, men tack vare ett nytänkande och bra samarbete med KAM avdelningen hos Mercedes-Benz generalagent har vi alltså gjort vår största affär någonsin. Nu ser vi fram emot att kunna presentera liknande upplägg för fler kunder och öka Mercedes-Benz marknadsandelar i Sverige, säger Björn Janström, märkeschef för Mercedes-Benz Lastbilar på Hedin Bil, i pressmeddelandet.

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*