annons
Hem » Debatt » Verktygslådan fylls på

Verktygslådan fylls på

En polygrip kan vara bra ibland, men en full verktygslåda är bättre. En hantverkare är också bra att ha, men får vi flera så funkar det ännu bättre.

Nu läggs flera förslag som fyller verktygslådan till polis och övriga rättsväsenden, får vi även till en egen enhet som har hand om den tunga trafiken så blir det med tiden riktigt bra.

HSS har pratat med flertalet partier eller deras representanter, och vad vi kan förstå så är dom flesta positiva. Så nu är det upp till bevis för de åtta i riksdagen, vilka är med på tåget för en bättre och hållbarare transportbransch?

Vilka partier kommer rösta för förslagen, och vilka kommer gå emot?

Nu när det verkar som när man pratar med dom, finns det en klar majoritet för förslagen som kommer. Det vi hoppas på är man bortser från små petitesser och ord, och visar att man faktiskt menat det man sagt i olika samtal och artiklar.

Här stannar Sverige och en hel transportbransch ser fram mot hur det tas emot, och med tillförsikt även hur man enas över block- och partigränser i dessa frågor. En hel bransch väntar på goda nyheter, nyheter som behövs för att öka tron på framtiden för svensk transportnäring.

Här Stannar Sverige

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*