annons
Hem » Notiser » Widriksson utser ny logistikchef

Widriksson utser ny logistikchef

Widriksson Logistik har utsett Tomas Grönqvist till den nya rollen som logistikchef. Han får ansvar för att optimera varuflöden och utveckla företagets planerings- och prognosfunktion.

Rollen som logistikchef är enligt ett pressmeddelande en ny tjänst i ledningsgruppen och inom kort kommer också en ny transportchef att tillsättas. Det är den tidigare rollen som operativ chef som nu delas upp i logistikchef och transportchef. Bakgrunden är att Widriksson befinner sig i en tillväxtfas med ökade volymer vilket ställer intensifierade krav på optimering och planering i hela logistikkedjan. Logistikchefen ska leda planerings-, trafiklednings-, och terminalorganisationen samt arbeta nära kunderna med prognostisering och tjänsteutveckling.

Tomas Grönqvist har arbetat på Widriksson sedan 2020 med ansvar för företagets terminaler i rollen som terminalchef. Han har tidigare lett komplexa logistikuppdrag inom bland annat byggsektorn samt ansvarat för implementationen av lean-metodiken i flertalet företag.

Tomas Grönqvist tillträdde rollen som logistikchef den 7 juni.

 

Kommentera

Din epostadress kommer inte att publiceras.Tvingande fält är markerade *

*